Skip to main content

Op 4 november 2023 hebben we maar liefst € 29.000,- opgehaald voor de Stichting Suzuki Rhino Club tijdens ons jaarlijkse ambassadeursevent. We hebben inmiddels 97 ambassadeurs die met z’n allen jaarlijks dit geweldige bedrag doneren aan onze rhino’s. Natuurlijk gaan we op weg naar 100 ambassadeurs en meer!

Zaterdag 4 november waren onze ambassadeurs te gast bij ons jaarlijkse Rhino Event, dat dit jaar gehouden werd in Werkendam. Het bijzondere programma bevatte twee boeiende gastsprekers die bijzondere ervaring hebben met neushoorns.

Tijdens ons Rhino Event zijn de twee winnaars bekendgemaakt van een geheel verzorgde, unieke 8-daagse reis met partner naar onze projecten in Kenia! Zij vliegen naar Nairobi en reizen dan per auto naar Borana om daar neushoorns te zien en het scholingsprogramma te bekijken. Daarna reizen zij per 4×4 door naar het afgelegen Kora, dat zij na een intensieve en indrukwekkende autorit door imposante natuur zullen bereiken. In Kora kunnen zij zelf ervaren hoe lastig het is om ver van alle luxe te bouwen aan een veilige plek voor wildlife. Werk dat gedaan wordt door Lucy Fitzjohn en haar zoon Alexander (Mukka). De winnaars zullen verblijven in het primitieve Kampi ya Simba van Lucy en Alexander. Wilt u ook in aanmerking komen voor deze prachtige reis volgend jaar?

Word ambassadeur

Wilt u ook in aanmerking komen voor deze prachtige reis volgend jaar? Word ambassadeur.

Alles over het Kora National Park