Skip to main content

Heb je een bedrijf of organisatie en wil je ons helpen? Word dan ambassadeur met je bedrijf voor €299 per jaar. Je wordt dan jaarlijks uitgenodigd voor een rhino event. Tijdens dit evenement word je oa bijgepraat over de activiteiten van de Suzuki Rhino Club en maak je kans op een reis naar een van onze projecten! Daarnaast ontvang je ons jubileumboek Rhino Memoires.

Word ambassadeur

Maak jouw organisatie deelgenoot van de missie van SRC en word onderdeel van de familie.

Geen Donorbox in beeld? Klik hier.

Cadeau voor ambassadeurs

Als dank voor je aanmelding als ambassadeur ontvang je van ons het jubileumboek Rhino Memoires. Dit boek ter waarde van € 25,- laat zien wat voor geweldig resultaat we in 15 jaar tijd hebben geboekt voor de neushoorns in Mkomazi National Park, Tanzania.

Aangenaam verrast waren wij toen wij van uw stichting onlangs het jubileumboek ‘Rhino Memoires’ toegestuurd kregen. Wij hebben er intussen al meerdere keren stukjes uit gelezen en de voor ons zo herkenbare foto’s bekeken. Zuidelijk Afrika is voor ons na 25 reisjaren ernaartoe inmiddels ook bekend terrein geworden. Wij danken u heel hartelijk voor deze bijzondere geste en zullen ook de komende jaren graag onze support aan uw stichting blijven geven.

Winnie en Dick den Hertog-Riedstra