Doneren
Menu Sluit

Project Borana – Kenia

Project Borana vormt een uitbreiding op het al bestaande Borana Education Support Program. Dit educatieproject heeft als doel mensen van alle leeftijden die in de omgeving van de Borana Conservancy wonen, bewuster te maken van het belang van natuurbehoud.

Door met behulp van omvangrijke educatieprogramma’s de mensen te inspireren om voor de natuur te zorgen, profiteert iedereen mee. Niet alleen de mensen, maar ook de flora en fauna – en dan in het bijzonder de zwarte neushoorn. Borana vormt het thuis van de grootste populatie zwarte neushoorns in heel Kenia. Door de krachten van alle gemeenschappen rond de Borana Conservancy te bundelen, bevorderen we natuurbehoudinitiatieven. Zodoende blijven de natuurreservaten in het prachtige Lewa-Borana-landschap beter behouden – nu en in de toekomst.

Helpt u mee?

Stichting Suzuki Rhino Club gaat met dit project een partnership aan met de organisatie Save The Rhino. Steun het Borana project door te doneren.

Meer informatie

Hallo! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke (functionele) en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren.