Recordbedrag ingezameld tijdens Fundraising Dinner

Het Fundraising Dinner van de Suzuki Rhino Club was dit keer een heel bijzondere. Er werd een recordbedrag opgehaald ten behoeve van de bouw van een centrum voor beroepsopleidingen, het zogenoemde Project ambachtsschool.

Jaarlijks wordt een Rhino Fundraising Dinner georganiseerd voor de ambassadeurs van de Rhino Club. Tijdens het diner worden de ambassadeurs hoogstpersoonlijk door Tony Fitzjohn bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in en rondom Mkomazi National Park. Dit jaar stond het diner in het teken van het Project ambachtsschool (Vocational Training Centre). Met dit project wordt de realisatie beoogd van een beroepsopleidingscentrum voor de jeugd in de omgeving van Mkomazi. Door de jeugd een gedegen opleiding te bieden, kunnen ze later voorzien in hun eigen levensonderhoud. Dit leidt er vervolgens weer toe dat ze geen reden hebben op de dieren in hun leefomgeving te jagen.

Breed draagvlak leidt tot recordopbrengst
Om een zo breed mogelijk draagvlak te creëren, waren dit keer behalve de Rhino-ambassadeurs ook de gehele Suzuki-dealerorganisatie en leveranciers van de Suzuki-organisatie uitgenodigd. Dit bleek een goede stap: er werd door de aanwezigen zeer ruimhartig gedoneerd. De Suzuki Rhino Club, de Watoto Foundation en de Stichting Wilde Ganzen werken bij het Project ambachtsschool nauw samen en doneerden zelfs elk 50.000 euro! Het totaal aantal toegezegde donaties oversteeg aan het eind van de avond de verwachtingen ruimschoots; de teller stopte pas op ruim 250.000 euro! Een geweldig resultaat, waarmee al een flink deel van de totale projectkosten van 350.000 euro wordt afgedekt.

Doneren
Ook het laatste gedeelte dient echter gefinancierd te worden. Uiteraard kunt u daar aan bijdragen door te doneren en/of ambassadeur te worden. Elke vorm van hulp is van harte welkom!


Update: 25 februari 2014

Naar het Rhino Journaal overzicht

Recordbedrag ingezameld tijdens Fundraising Dinner

Recordbedrag ingezameld tijdens Fundraising Dinner

Recordbedrag ingezameld tijdens Fundraising Dinner

Recordbedrag ingezameld tijdens Fundraising Dinner   Recordbedrag ingezameld tijdens Fundraising Dinner
Recordbedrag ingezameld tijdens Fundraising Dinner
 
   
 
 

Copyright © Suzuki | Sitemap | Contact | Disclaimer