Suzuki Rhino Club haalt € 27.000,- op voor de neushoorns

Tijdens een heel bijzonder diner is maar liefst € 27.000,- opgehaald voor Stichting Suzuki Rhino Club. Op de gastenlijst stonden onder meer astronaut André Kuipers en natuurlijk Tony Fitzjohn.

 

Tijdens het diner stond het 10-jarig jubileum van de Stichting Suzuki Rhino Club centraal. André Kuipers gaf een inspirerende presentatie voor de ruim 150 gasten. Daarna blikten bestuursleden Ted van Dam en Dik Dekker samen met Tony terug op de vele belangrijke zaken die de afgelopen tien jaar gerealiseerd zijn. Voor het diner was natuurbeschermer Tony Fitzjohn speciaal uit Tanzania overgekomen.

Oud-penningmeester Marten Loedeman werd in het zonnetje gezet voor de door hem gedane inspanningen; hij ontving het erelidmaatschap.Diverse leveranciers van Suzuki hadden ruimharig diverse prijzen beschikbaar gesteld voor de loterij. Onder het genot van een heerlijke maaltijd vond de verloting plaats, met als klap op de vuurpijl twee geheel verzorgde reizen naar Tanzania.

De totale opbrengst van het diner komt uiteraard geheel ten goede aan de projecten die Stichting Rhino Club ondersteunt.


Update: 6 oktober 2015

Naar het Rhino Journaal overzicht

   
 
 

Copyright © Suzuki | Sitemap | Contact | Disclaimer